Nyereményjáték 3NYEREMÉNYJÁTÉK 3

Szeretnéd megnyerni a rejtvénykönyvet és a 20.000.- Ft készpénzt a www.rejtvenyfalva.hu és a Vidám Balaton nyári számával?
Ehhez csak kettő rejtvényt kell megfejtened, és persze beküldeni a megfejtéseket.

Ha megelégedsz a rejtvénykönyvvel, akkor elég ha megfejted
- a www.rejtvenyfalva.hu weboldalon található skandi rejtvényt - Nyereményjáték 1 címszó alatt - és beküldöd a megfejtést on-line , vagy
- a Vidám Balaton nyári számát megvásárolod a hírlapértékesítő helyeken és beküldöd a megfejtés levelezőlapon.

Ha szeretnél pályázni a 20.000.- Ft készpénzre is, akkor
- a www.rejtvenyfalva.hu weboldalon található skandi rejtvény megfejtését - Nyereményjáték 1 címszó alatt - , és
- a Vidám Balaton nyári számának megfejtését is küld be EGYSZERRE az alábbi adatlap kitöltésével.

Tehát a két feladvány megfejtését ne feledd el egyszerre beküldeni az alábbi oldalon, mert csak így lesz érvényes a pályázatod, amellyel mind a két nyereményre pályázhatsz.
A Vidám Balaton pályázati szelvényét se feledd el beküldeni, mert a szelvények és az on-line felületen történt pályázatok egy "kalapba" kerülnek.

A pályázatok beküldési határideje 2017 szeptember 10. éjfél.

Megfejtés beküldése

  A szabályzatot elolvastam, és a pályázat beküldésével a jelentkezés feltételeit elfogadom.

Szabályzat

A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a Rejtvenylapok.hu üzemeltetője a pályázat beküldéséhez szükséges adatait felhasználhassa úgy, hogy azt harmadik személynek nem adja át. A pályázó beleegyezik abba, hogy adatai a szervezők adatbázisába kerüljenek. Ezen adatokat a szervezők - esetleges tiltási nyilatkozat kézhezvételéig - minden további ellenszolgáltatás és engedélyezés nélkül a jelen nyereményjáték során, valamint a kiértesítések és tájékoztatók küldése céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljából felhasználhassák.

Jogi nyilatkozat

Az Rejtvenylapok.hu mindent megtesz az Ön személyes adatainak védelméért.
A webhely oldalait bármiféle információ megadása nélkül látogathatja.
Azonban a nyereményjátéknál, hírlevélre való feliratkozásnál, szavazásnál szükség van bizonyos adatokra, amelyeket a rendszer eltárol. Hírlevélre való feliratkozásnál minden esetben jóváhagyást kérő üzenetet küldünk.

Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy a különböző versenyeken, játékokon, akciókon, szavazásokon, rejtvénypályázatokon, vagy regisztrációkon stb. részt vevők által személyesen, írásban, telefonon, SMS-ben, interneten, e-mailben megadott személyes adatok nyilvántartásunkba kerülnek.
Az adatokat megadva hozzájárulnak ahhoz, hogy azok felhasználásával a Társaságunk érdekeltségébe tartozó cégek, amelyek az adatok feldolgozását is végzik, előfizetéses megrendelését teljesítsük, akcióira, kiadványaira és egyéb szolgáltatásaira felhívjuk a figyelmet. Az érintettek felvilágosítást kérhetnek az általunk kezelt személyes adataik köréről, felhasználásuk módjáról és céljáról, és bármikor kérhetik azok helyesbítését, felhasználásuk korlátozását, illetve törlését.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatok feldolgozását a Rejtvenylapok.hu üzemeltetője végzi. Az a pályázó, aki nem kívánja, hogy a jövőben további értesítésekkel megkeressék, kérheti adatai módosítását, törlését a nyilvántartásból az alábbi e-mail címen: deis (kukac) deis (pont) hu, illetve leiratkozhat a kiküldött hírlevélben is.

2014-09-06

Kiadványainkat megtalálja webáruházunkban, a Postahivatalokban, a benzinkutakon az Inmedio és a Relay üzletekben, az üzletláncok hírlaposztályán és a hírlapárusító helyeken. Külföldön a Hungaropress Kft., terjeszti.
Ha kiadványainkat mégsem látná újságárusánál, a Postahivatalokban, nyugodtan kérjen segítséget.
Kövess minket a Facebookon is!